60 professionals participen al curs SIRA:Finances per a Immobiliaris

El passat divendres 15 de novembre es va realitzar el curs SIRA Finances per a Immobiliaris a la seu de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Tarragona. La jornada va ser impartida per Pere Maymi, responsable de formació i cap d'instructors a SIRA - CRS Spain.

Aquest era el primer cop que Maymi dirigia una sessió als nostres col·legiats i associats. Els assistents en van fer una valoració molt positiva, destacant el to amè i enèrgic del ponent.

La formació va començar a les 9:30 h i va finalitzar a les 18:00 h amb una pausa per dinar, moment en què els professionals immobiliaris van aprofitar per compartir oportunitats amb els col·legues de sector.

En el curs es va aprofundir en els conceptes bàsics de finançament perquè els APIs siguin capaços d'explicar-los als seus clients. Maymi va incidir especialment en remarcar la importància de la marca personal i la diferenciació respecte a la competència. Per aconseguir la diferenciació va ensenyar a desenvolupar una proposta de valor de cara als clients.

Un API ha de ser capaç de donar un servei integral d'assessorament en qualsevol aspecte de tot el procés de compravenda, informar de manera transparent i ser en tot moment al costat dels seus clients. Per assolir aquest objectiu el ponent va explicar detalladament com avaluen i treballen els analistes de riscos d'una entitat les sol·licituds de préstecs hipotecaris reals.

Aquest és el primer d'una sèrie de mòduls destinats a aquells immobiliaris que volen aprendre a informar de manera transparent, ajudar i guiar als compradors en el procés de contractació d'un préstec hipotecari i aprofundir en els coneixements financers imprescindibles per assessorar els clients amb les màximes garanties.

Los comentarios están cerrados.