62 professionals participen a la formació subvencionada pel COAPI i Associació de Prevenció de Blanqueig de Capitals per a immobiliàries

El curs va començar el passat 15 de març i va finalitzar el 23 del mateix mes. Un total de 62 col·legiats/des i associats/des han dut a terme el curs i se'ls ha expedit un certificat que acredita la realització i diligència deguda davant el SEPBLAC.

El Servei Executiu de la Comissió de Prevenció del Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries (Sepblac, per les seves inicials en castellà) és la Unitat d’Intel·ligència Financera d’Espanya, i és únic a tot el territori nacional. El Sepblac és, així mateix, autoritat supervisora en matèria de prevenció del blanqueig de capitals i del finançament del terrorisme. Des d'aquest organisme s'està requerint al sector Immobiliari que evidenciï la formació obligatòria en el camp de la Prevenció de Blanqueig de Capitals i per aquest motiu el COAPI i Associació de Tarragona va subvencionar als seus integrants part del curs.

El curs es va desenvolupar telemàticament i de manera autònoma de forma que els alumnes es connectaven i tractaven els continguts de cada tema sense horaris establerts.

Els temes tractats repassaven amb profunditat la regulació del blanqueig de capital per a immobiliàries així com tots els procediments obligatoris d'identificació, classificació i seguiment de clients.

Els participants al curs valoren molt positivament el format en que s'ha desenvolupat ja que "ens permet poder-nos connectar quan millor ens vagi, fora de les hores de treball, i això fa que ens concentrem millor en els continguts". - ens explica la col·legiada Sra. Sandra Palacios. La Sra. Macarena de la Rosa, també participant al curs, destaca especialment el dinamisme en les explicacions de la ponent de la segona part del curs.

 

Entradas relacionadas