El COAPI i Associació de la Província de Tarragona celebra la Nit de Gala 2022 

Més de 350 persones no es van voler perdre una de les cites més importants per als professionals del sector que s’ha représ desprès de la pandèmia

El divendres 10 de juny es va celebrar a la Boella la Nit de Gala del COAPI i Associació de Tarragona. Després de dos anys sense poder-se celebrar a causa de les restriccions per la pandèmia l'acte es va convertir en un espai per al retrobament entre tots els professionals del sector immobiliari. A l'acte hi va assistir el president del Consejo General de Col·legis d'Agent Immobiliaris d'Espanya, el director de la Càtedra de l'Habitatge de la Universitat Rovira i Virgili i presidents i representants d'altres col·legis de Catalunya. La Gala va ser conduïda per la presentadora tarragonina Marina Pérez i el toc d'humor de la nit va donar-lo Luís Piedrahita, conegut pels seus monòlegs i col·laborador i guionista del programa El Hormiguero.

Durant l'acte, es van repartir els diplomes als nous Agents Immobiliaris donats d'alta aquest 2022 i que entren a formar part del col·lectiu de col·legiats i associats de la província de Tarragona.

El moment més especial de la nit va arribar amb l'entrega dels reconeixements. En primer lloc, es van repartir les distincions als 25 anys de trajectòria formant part del COAPI i Associació. El guardó més especial va ser la distinció a la Trajectòria Professional Destacada, premi concedit a la Sra. Anna María Gómez Jordi per la seva dilatada experiència en el sector i per haver estat impulsora de diverses iniciatives de cooperació entre professionals immobiliaris.

Per inaugurar l'acte, el Sr. José Antonio Mas, president del COAPI i Associació, va dirigir unes paraules als assistents fent al·lusió a la importància del treball en equip i al que suposa per ell l'exercici de la professió: "És un orgull formar part d'aquest col·lectiu que treballa amb professionalitat i rigor". Mas va voler destacar també la feina de la Dra. Gemma Caballé que estableix un argumentari sòlid per a iniciar un procés per a fer real la demanda del sector: un accés ordenat a la professió i l'obtenció, a mitjà termini, d'una titulació oficial per a l'exercici de la professió.

En acabar tots els assistents van poder gaudir d'un aperitiu a peu dret als jardins del restaurant, fet que els va permetre compartir experiències i anècdotes entre els companys de professió en aquesta gala de retrobament.

Entradas relacionadas