Comunicat conjunt de l’Associació de Professional d’Agents Immobiliaris de Tarragona i l’Associació d’Immobiliaris de Catalunya (AIC) en relació amb accions de cooperació en benefici del col·lectiu APIs de Catalunya

Després de diverses rondes de converses, l'Associació de Professional d'Agents Immobiliaris de Tarragona i l'Associació d'Immobiliaris de Catalunya (AIC) han arribat a un acord mitjançant el qual inicien un període de cooperació conjunta en temes puntuals d'interès comú. Aquestes accions tenen com a objectiu defensar la professió, els interessos professionals dels agents immobiliaris i protegir als consumidors.

En l'entretant prossegueixen les converses en el si del Consell General Català, que tendiran a buscar solucions creant sinergies col·laboratives per a emprendre un canvi cap a una fórmula d'unió associativa definitiva. No obstant això, qualsevol actuació serà presidida pels principis bàsics de respecte territorial i independència pressupostària. És comú el convenciment entre tots dos Presidents i les seves respectives Juntes que el millor per al col·lectiu d’APIS de Catalunya és acabar tots associats sota un mateix paraigua.

Així mateix ens comprometem a informar dels avenços sobre aquesta qüestió en la qual continuarem treballant en benefici de tots els col·legiats i associats de totes dues organitzacions.

Descarrega el comunicat

Entradas relacionadas