Comunicat del Col·legi i Associació de la Propietat Immobiliària de Tarragona amb relació a l’extensió del coronavirus SARS CoV-2

Seguint les recomanacions de l’OMS, del CGCOM, del CCMC així com del Ministerio de Sanidad i del Departament de Salut sobre l’evolució del coronavirus SARS CoV-2, el Col·legi i Associació de Tarragona suspèn temporalment l’atenció presencial a la seu de l’entitat

Tarragona 13 de març. El Col·legi i Associació de la Propietat Immobiliària, davant l’evolució del coronavirus SARS CoV-2, ha decidit prendre les següents mesures sine die:

La Institució, després de valorar l’evolució del contagi del coronavirus SARS CoV-2 i seguint les recomanacions que l’Organització Mundial de la Salut, del Consejo General de Colegios Oficiales de Médicos de España, del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya així com el Ministerio de Sanidad i el Departament de Salut de la Generalitat, ha decidit adoptar aquesta mesura i recomana als professionals del sector que eviteu acudir a llocs públics d'acumulació de persones, oficines públiques, etc., durant els pròxims 15 dies. De la mateixa manera recomanem que apliqueu aquest protocol d'actuació en la vostra empresa, negocis i també en l'àmbit personal.

Atendrem totes les vostres consultes per via telemàtica amb la mateixa eficiència de sempre. Per tant us sol·licitem que si necessiteu contactar amb nosaltres, ho feu prioritàriament a través del correu electrònic o per telèfon.

El COAPI i Associació veu convenient aplicar aquestes mesures de forma preventiva per tal de frenar la propagació del contagi, evitar la saturació del sistema hospitalari i contribuir que aquesta situació tingui el menor impacte possible en l'economia i en la salut global. 

Agraïm la vostra comprensió i esperem que, amb la implicació de tothom, aquesta situació es reverteixi aviat.

 

Entradas relacionadas