Comunicat del Col·legi i Associació de la Propietat Immobiliària de Tarragona amb relació al Reial Decret 463/2020

Arran del que disposa el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, us informem de les mesures que des del Col·legi i Associació d’Agents de la Propietat Immobiliària de Tarragona s’han adoptat per preservar la seguretat de les persones col·legiades, de les persones treballadores del COAPI i Associació i de la ciutadania.

En relació als serveis col·legials us informem que:

Des de la pàgina web, xarxes socials i mitjançant comunicacions col·legials us anirem informant de totes les novetats que puguin sorgir durant aquests dies i mentre durin les mesures excepcionals imposades.

La seu del Col·legi i Associació del carrer Canyelles 3, de Tarragona. Romandrà tancada durant els dies decretats d’estat d’alarma i les pròrrogues d’aquest, cobrint els departaments amb teletreball.

Podeu contactar amb el COAPI i Associació de manera telemàtica. Us recomanem que totes les gestions que necessiteu les feu per correu electrònic a secretaria@apitarragona.com i us respondran també per correu electrònic.

 

 

Entradas relacionadas