Conclou amb èxit el primer Taller de fotografia immobiliària amb smarthphone organitzat pel Col·legi i Associació d’Agents de la Propietat de Tarragona

El passat 25 de novembre es va dur a terme el segon "Taller de fotografia immobiliària amb smarthphone" organitzat pel COAPI i Associació de Tarragona. El curs, com en la darrera ocasió, s'ha presentat en un format reduït que permet una atenció personalitzada on els assistents han pogut posar en pràctica la part teòrica a les instal·lacions de l'Estudi Fotogràfic de Tarragona. El taller l'ha impartit Joan Roig, docent i expert en fotografia d'arquitectura i immobiliària amb més de trenta anys d'experiència en el sector.

La formació ha tingut novament molta resposta per part dels col·legiats/des i associats/des omplint totes les places disponibles en pocs dies.

En primer lloc, el ponent ha desenvolupat els aspectes teòrics com les característiques tècniques dels smarthphones, les aplicacions per editar fotografies i les tècniques a l'hora de disparar per tal que la fotografia obtinguda potenciï les possibilitats d'una casa o espai. Després del dinar s'ha dut a terme la part pràctica del taller per aplicar tots els conceptes a casos reals i fer servir les aplicacions d'edició per aconseguir fotografies professionals d'immobles reals.

Els assistents han fet una valoració molt positiva de la formació destacant el caràcter pràctic i la importància dels consells i conceptes apresos a l'hora de mostrar i poder trobar un comprador o llogater per a un habitatge.

Entradas relacionadas