Descobreix els 5 perfils de compradors d’habitatge

L'adaptació de l'oferta a la demanda conforma una de les claus per al creixement immobiliari. Per això, en el post d'avui repassem els principals perfils del comprador d'habitatge. No t'ho perdis.

El nou rumb immobiliari, cap a una major personalització

El sector immobiliari, després d'aprendre dels errors de la crisi, o almenys intentar-ho, es dirigeix cap a una nova tendència, on l'intercanvi immobiliari va molt més enllà que una simple transacció, on se signen uns papers, s'intercanvia els diners i s'entra a viure.

Ara, l'anàlisi i la personalització d'aquest procés és clau per a satisfer i adaptar la demanda, això es tradueix en beneficis, no només per a la immobiliària, també per als compradors d'un habitatge. Un dels efectes d'aquesta adaptació es tradueix en una millora i dinamització d'un mercat imprescindible en l'economia.

El principiant que adquireix la seva primera casa

A causa de la crisi, cada vegada augmenta més l'edat a l'hora d'adquirir el primer habitatge. Encara que aquest fet no quitació que tard o d'hora s'acabi per adquirir un habitatge. Amb una edat mitjana d'inici actual a partir dels 35 anys, aquest perfil és que el que busca independitzar-se i sol estar conformat per parelles joves que busquen el seu primer habitatge.

El que compra alhora que ven

Es tracta del perfil que busca un habitatge de reposició i té entre 35 i 45 anys, amb família i que busca un habitatge amb majors prestacions. Per això no dubten a vendre la seva casa actual per a adquirir una nova.

En molts casos són també persones per sobre dels 65 que busquen llars més cèntriques, o més petites, per a adaptar-se a una nova situació familiar quan arriba la jubilació o quan els fills se’n van de casa.

Una segona residència amb diferents propòsits

Ja sigui com segona residència de vacances o com a instrument d'estalvi, és una opció per la qual es decanten el 15% dels compradors, amb un pressupost mitjà de 129.000 €.

Aquesta segona residència serveix també com a instrument d'adaptació vital, i és que, per exemple, algunes persones jubilades opten per llogar la seva residència i comprar un habitatge més econòmic en un lloc menys urbà.

Inversors menors

Aquest conglomerat el formen particulars-nacionals i estrangers- que desitgen obtenir una rendibilitat a través del lloguer, amb una xifra que va cada vegada més en augment gairebé el 5% dels compradors es decanten per comprar per a aquesta finalitat.

El pressupost mitjà? Comprarcasa situa la mitjana en els 185.000 pisos si és Madrid i Barcelona, i 95.000 fora d'aquestes dues grans capitals.

Grans Inversors

Amb una quota de mercat cada vegada més elevada, els grans inversors són entitats professionalitzes i especialitzes en la prospecció de les oportunitats immobiliàries.

La destinació dels pisos que adquireixen s'utilitzen per a propòsits tan variats com el lloguer de llarga estada, turístic o per a estudiants.

En definitiva, la radiografia dels compradors presenta uns perfils concrets que generen una demanda a la qual és necessari adaptar-se. Per això és recomanable conèixer el mercat, per a evitar caure en el buit on l'oferta i la demanda no es troben.

Llegeix tota la notícia...

Los comentarios están cerrados.