El COAPI i Associació de Tarragona celebra la Nit de Gala 2019

Més de 350 col·legiats, associats i professionals del sector van assistir el passat 12 de juliol a un dels actes més importants de l'any

El Col·legi Oficial d'Agents de la Propietat Immobiliària (COAPI) i Associació de la província de Tarragona va dur a terme aquest passat divendres a la Boella la Nit de Gala 2019. A l'acte hi van assistir representants del Consejo General COAPI España, del COAPI de Barcelona i Lleida, de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Reus, del Col·legi d'Economistes de Tarragona, i de la Càtedra de l'Habitatge de la Universitat Rovira i Virgili. La Gala va ser conduïda per la presentadora Sílvia Petit i l'humorista Leo Harlem va amenitzar la vetllada amb un monòleg que va divertir d'allò més als assistents. En aquesta edició es va apostar per un format més àgil i dinàmic que va seduir tots els assistents.

L'acte va iniciar-se amb la benvinguda i parlament del Sr. Josep Mas, president del COAPI i Associació de la província de Tarragona, que va destacar el creixement de l'ens i la bona relació amb els homòlegs de Barcelona. Seguidament va pujar a l'escenari el Sr. Gerard Duelo, president del CGCOAPI i del COAPI i Associació de Barcelona que va expressar la seva gratitud i disposició per treballar plegats per millorar el futur del sector i la professió.

Una nit de reconeixements

Sota el lema 'Passió immobiliària' la Nit de Gala va ser especialment emotiva en el moment dels reconeixements. Any rere any es reconeix la feina i la vinculació amb el COAPI dels professionals que en formen part. Enguany es va donar la benvinguda als nous col·legiats i associats fent-los entrega dels certificats d'alta.
La Sra. Mª Mercè Martorell Comas va rebre un reconeixement als 25 anys de professió. Finalment es va fer entrega del reconeixement més esperat i emotiu de la nit: el Guardó a la Trajectòria Professional va ser per a Pineda Malapeira Roiges, de Finques Malapeira, amb més de 60 de vinculació amb el Col·legi.
Els assistents també van acudir a l'estrena de l'espot publicitari que llençarà el COAPI amb l'objectiu de reivindicar la feina dels Agents de la Propietat Immobiliària i donar a conèixer els avantatges de recórrer a un professional explicats en primera persona per dos clients que han viscut tot un procés de compravenda.

En acabar tots els assistents van poder gaudir d'un lounge als jardins de la Boella, fet que permet estrènyer llaços i compartir experiències entre els companys de professió.

Los comentarios están cerrados.