El COAPI i Associació de Tarragona i el Col·legi d’Administradors de Finques de Tarragona signen un conveni de col·laboració en matèria formativa

El conveni respon a la voluntat d’ambdues entitats d’ampliar la prestació de serveis bàsics i apostar per una formació àmplia i de qualitat.

El President del Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat  Immobiliària de la Província de Tarragona, el Sr. José Antonio Mas Flores i el President del Col·legi d’Administradors de Finques de Tarragona, el Sr. Fabián Carlos Huguet Tous, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promocionar i defensar els interessos comuns d’ambdues professions. La signatura va tenir lloc dilluns, 11 de febrer, a la Seu del COAPI i Associació de Tarragona a dos quarts de cinc de la tarda. Així les dues parts han fet palesa la voluntat de trobar fórmules de col·laboració i cooperació de cara a establir una reciprocitat en la prestació de serveis bàsics entre els seus col·legiats i associats.

Aquesta mesura permetrà als col·legiats d’ambdós col·legis participar en les activitats formatives organitzades pels mateixos amb les mateixes condicions i requisits que les sol·licitades a la resta de col·legiats.

Pel President del COAPI i Associació aquest és un acord “amb voluntat de fer créixer els dos Col·legis i treballar activament per assolir els objectius comuns d’ambdues institucions”.

 

Los comentarios están cerrados.