El COAPI i Associació reuneix més de 40 professionals en el curs de valoracions immobiliàries

El passat dijous 26 i divendres 27 de maig es va dur a terme el curs de valoracions immobiliàries per a agents de la propietat a càrrec del Sr. Manuel Bermúdez. El curs, organitzat pel COAPI i Associació de la província de Tarragona va aplegar una quarantena de professionals col·legiats i associats que van poder ampliar els seus coneixements en la matèria.

En el curs el Sr. Bermúdez va desenvolupar els mètodes de Valoració Immobiliària més habituals. Amb resolució de casos pràctics tenint en compte el context del territori català, utilitzant la legislació local o autonòmica. La practicitat dels continguts ha estat la part que més han valorat els assistents, ja que és fàcilment aplicable en el dia a dia de la professió. D'altra banda, també s'ha explicat amb detall el funcionament de l'aplicació ApiValora, una eina de taxació immobiliària gratuïta pels Col·legiats / Associats de l'entitat.

La presentació del curs ha anat a càrrec del president el Sr. José Antonio Mas Flores que ha destacat el currículum del ponent i la utilitat del curs per a l'exercici de la professió. "Tot i que la repercusió fiscal de les valoracions no és una responsabilitat legal de l'API és en aquest punt on els professionals del sector aportem la seguretat i la diferenciació respecte exercents no qualificats i per aquest motiu és convenient conèixer en profunditat la fiscalitat derivada de les transaccions." Afirmava Mas en l'acte de benvinguda. El president també ha aprofitat per recordar que el dia 10 de juny se celebra la Nit de Gala del Col·legi i Associació i ha animat a tothom a assistir-hi.

Entradas relacionadas