El Col·legi i Associació d’Agents de la Propietat Immobiliària de Tarragona present al congrés “Inmociónate ’19”

Inmociónate és una cita ineludible per a tots els professionals immobiliaris de tot el món, el COAPI i Associació de Tarragona ha participat com a patrocinador institucional a la Xa edició que es va celebrar els dies 13 i 14 de juny a Port Aventura, Tarragona.

La presència en un esdeveniment on es reuneixen els professionals del sector per a compartir les últimes tendències ha estat una oportunitat per visibilitzar la feina de la nostra institució. L'estand del Col·legi i Associació es va convertir en un punt de trobada de tots els professionals.

Líders de mercat i ponents nacionals i internacionals van participar a Inmociónate amb l'objectiu de compartir la seva experiència amb els assistents: la seva organització del negoci, com treballen amb les entitats bancàries, les seves estratègies de màrqueting i xarxes socials, les eines on i offline que utilitzen... El congrés ha estat un espai immillorable per a tots els professionals per a fer networking i teixir relacions amb altres agents immobiliaris.

El nou president del "Consejo General de Agentes de Propiedad Inmobiliaria de España" el Sr. Gerard Duelo, va visitar l'estand del COAPI i Associació de Tarragona

Aquesta ha estat l'edició més internacional de Inmociónate, Organitzat per UCI i emmarcat dins de les accions de SIRA, Spanish International Reality Alliance. Ha tingut com a eixos centrals l'especialització del sector a través de la innovació tecnològica i la sostenibilitat com a claus del negoci immobiliari i la seva importància en la societat.

El Col·legi i Associació d'Agents de la Propietat Immobiliària de Tarragona fa una valoració molt positiva de la seva participació en l'esdeveniment. Durant el congrés més de 800 professionals immobiliaris han rebut informació sobre els avantatges de col·legiar-se o associar-se i han pogut conèixer en profunditat la feina del COAPI i Associació.

Los comentarios están cerrados.