El Consell de Col·legis oficials d’Agents de la Propietat Immobiliària de Catalunya que representa als Col·legis API de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona condemna i rebutja la invasió de l’exèrcit rus a Ucraïna.

Cap guerra és justificada. Manifestem la nostra més absoluta solidaritat amb el poble ucraïnès i amb les seves persones que volen viure en pau i seguretat. Solidaritat que fem extensiva a les persones conciutadanes que, procedents d’Ucraïna, viuen a Catalunya i que temen per la seguretat dels familiars i amics que resten al seu país.

El nostre respecte també per a les persones ciutadanes de Rússia que s’han manifestat contra aquesta guerra, exercint el seu dret a la llibertat d’expressió i manifestació i que han estat detingudes de manera il·legal i en demanem la seva immediata posada en llibertat.

Ens sumem, a la crida de tots els mecanismes previstos al dret internacional per resoldre aquest conflicte de manera democràtica per evitar més pèrdues de vides humanes i violacions dels drets humans, cosa que no es pot acceptar a la societat actual.

Així exigim a la comunitat internacional un major esforç pel restabliment de la pau entre Ucraïna i Rússia.

Entradas relacionadas