El taller de màrqueting estratègic de SIRA reuneix més de 60 Agents de la Propietat Immobiliària

La jornada ha estat impartida a la sala d'actes de la Cambra de Comerç de Tarragona per Pere Maymi, responsable de formació i cap d'instructors de SIRA

Aquest dijous 5 de març ha tingut lloc el taller de fonaments de màrqueting estratègic organitzat pel Col·legi i Associació d'Agents de la Propietat Immobiliària de la província de Tarragona. El curs ha començat a les 9.30  h del matí i ha tingut una durada de quatre hores amb una pausa coffe-break on els assistents han pogut compartir un espai de networking amb els companys de professió.

El ponent, Pere Maymi es declara amant del branding i és especialista en el disseny i adaptació de continguts per al desenvolupament i professionalització de l'agent immobiliari. Durant la jornada s'han aprofundit en aspectes com la gestió i creació de marca, la diferenciació respecte a la resta d'empreses del sector i s'ha posat l'accent en la importància de l'essència d'un negoci. En definitiva el curs ha proporcionat a l'agent immobiliari els coneixements necessaris per a crear una estratègia de màrqueting eficient i aclarir quins són els passos i conceptes a seguir.

Els assistents s'han mostrat atents i participatius i destaquen l'interès de la temàtica tractada i el discurs i mètodes del ponent. La Sra. Berta Gabriel d'Immobiliària Berta afirma que "aprendre coses noves és sempre positiu per aplicar-les a l'empresa, encara que no les puguem aplicar tots els coneixements ens fan tenir una idea global de la importància del màrqueting en el món immobiliari." Matías Segura i Mariela Sevilla de Finques Mediterrani destaquen: "L'instructor desprèn una energia que s'encomana i fa el taller d'una manera molt dinàmica. El contingut ha estat molt interessant i plantejat d'una forma estructurada, com la seva, és més fàcil assimilar-lo."

Entradas relacionadas