Èxit de participació en la segona jornada formativa CRS del 2018

Més de 55 col·legiats i associats han assistit al mòdul D de negociació per Agents immobiliaris organitzat pel COAPI i Associació de Tarragona

El curs forma part d'una sèrie de mòduls on s’expliquen diferents aspectes relacionats amb els coneixements necessaris per al desenvolupament de la professió d'Agent Immobiliari. Un cop finalitzats tots els cursos els agents assistents obtenen la designació CRS (Council of Residential Specialists).

El lema de CRS per als seus cursos és "l'objectiu de l'educació no és el coneixement, sinó l'ACCIÓ". Per tant obtenir aquesta designació significa tenir també una capacitació especial per a l'exercici de la professió.

La jornada formativa va tenir lloc al Palau de Congressos el dijous 4 d'octubre i va ser impartida pel Sr. Félix Pompey, expert en màrqueting Immobiliari i amb una dilatada experiència com a API.

El ponent va desenvolupar tots els aspectes de les tècniques de negociació per negociar les condicions superant les posicions prefixades en la ment del client. Per fer-ho remarca la importància d'escoltar i aprofundir en les seves motivacions, buscant les millors solucions per totes les parts, i complint els compromisos amb un sistema d'informació.

Aquest és el 8è curs organitzat pel Col·legi i Associació d'Agents de la Propietat Immobiliària de Tarragona de les formacions CRS. Amb aquests cursos l'entitat aposta per l'excel·lència en la professió i la formació. Des de 2016, que es van començar a impartir, han realitzat els cursos més de 500 associats i col·legiats.

Los comentarios están cerrados.