Finalitza amb èxit la primer formació online organitzada pel COAPI i Associació

La setmana passada es va realitzar el curs CRS E de Negociació Win Win els dies 1, 2 i 3 de juliol de forma telemàtica

Els col·legiats/des i associats/des del COAPI i Associació de Tarragona encetaven el mes de juliol amb la primera formació online que organitzava l'entitat. En aquesta ocasió es va realitzar el mòdul E de negociació del curs CRS impartit per Sandra Larraz, sales manager a A10 Immobiliària i Instructora SIRA-CRS SPAIN. El curs està inspirat en la metodologia de la prestigiosa universitat de Harvard i és necessari per obtenir la designació CRS.

En la formació hi van participar més de 40 professionals del sector immobiliari i es va aprofundir en tots els aspectes de la negociació en un procés de compravenda. Els participants van poder aprendre quines són les variables de la negociació i les tàctiques i passos a seguir per dur a terme amb èxit qualsevol operació immobiliària.

La nova normalitat ha precipitat la implementació de les noves tecnologies ara també en les formacions del Col·legi i Associació. D'aquesta manera s'aconsegueix seguir donant una formació pràctica, personalitzada i de qualitat però evitant la presencialitat i per tant el risc de contactes. Des del COAPI, però, asseguren que la prioritat és la tornada a la normalitat i esperen poder tornar a les formacions presencials tan aviat com sigui possible, ja que les trobades entre companys de professió són també un component de les formacions i en aquests espais de networking es generen sinergies i col·laboracions segons ens explica la gerent del COAPI i Associació de Tarragona la Sra. Puri Clarasó.

Entradas relacionadas