Més de 60 Agents de la Propietat superen el curs CRS impartit per la Dra. Gemma Caballé i organitzat pel COAPI i Associació de Tarragona

Aquest dijous 5 de maig ha tingut lloc la primera de les jornades de l’any 2022 del programa formatiu del Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliària i Associació. El curs "Dret Professional Immobiliari" s’ha realitzat a la Cambra de Comerç de Tarragona i ha anat a càrrec de la Dra. Gemma Caballé i han assistit una seixantena de professionals del sector.

La Dra. Gemma Caballé és investigadora postdoctoral a la Càtedra UNESCO d'Habitatge de la Universitat Rovira i Virgili (URV). És doctora cum laude, la màxima qualificació que pot atorgar un tribunal a una tesi doctoral, en Dret amb menció internacional. És llicenciada en Dret amb Premi extraordinari a la URV (2014) i té el Màster en Dret de l'Empresa i la Contractació també amb Premi extraordinari a la URV (2015).

Ha estat investigadora principal en el projecte "El régimen jurídico de los condohoteles" i actualment també imparteix docència en el postgrau Agent immobiliari i Gestió de la propietat i el de Polítiques públiques d'habitatge, i, a més, és professora de Dret civil a la Universitat Rovira i Virgili i a la Universitat Oberta de Catalunya.

El curs titulat "Dret Professional Immobiliari", ha tractat d'una manera amena i clara el marc legal de la professió d'agent immobiliari i ha convidat a la reflexió sobre les funcions dels agents immobiliaris i les noves tendències del sector.

Durant la jornada el COAPI i Associació ha lliurat a tots els assistents l’edició especial de "La intermediación Inmobiliaria ante los nuevos retos de la vivienda", fruit de la tesi doctoral de la Dra. Caballé i del que “ens sentim una mica partícips, sobre tot per part del nostre president José Antonio Mas, per tota la informació que hem pogut aportar en el desenvolupament de la seva tesi que serà de vital importància per a l’argumentació d’una regulació de la professió”, apuntava la sra. Puri Clarasó, gerent del COAPI en el seu discurs d’obertura.

Per la seva part José Antonio Mas, el president del COAPI i Associació, afirmava “Avui hem pogut conèixer de primera mà quin és el marc de la regulació Espanyola de la nostra professió i hem vist la diferència amb la regulació de la intermediació immobiliària a Europa. Tot i que ens queda un llarg camí per recórrer continuarem treballant per posar en valor la nostra professió i lluitant per la regularització en contra de l'intrusisme.”.

Mas també ha anunciat les dates del proper curs de Valoracions Immobiliàries que tindrà lloc els dies 26 i 27 de maig i ha donat a conèixer la data de l’esperada Festa Anual del COAPI i Associació. L'edició d'aquest any serà el dia 10 de juny a la Boella i ha animat a tothom a assistir a la cita.

Entradas relacionadas