Nova trobada territorial dels professionals del sector immobiliari de la Costa Daurada

Aquesta és la tercera de les trobades organitzades per Col·legi Oficial d'Agents de la Propietat Immobiliària i Associació de Tarragona i ha aplegat una vintena d'Agents de la Propietat Immobiliària

Diferents col·legiats i associats de la zona de Calafell, El Vendrell, Torredembarra i Barcelona s'han reunit avui, 29 de maig, a Calafell. La reunió ha donat lloc, com ja ve sent habitual, a un espai de networking on els professionals han fet contactes i han compartit oportunitats de negoci.

Durant la trobada tots els Agents de la Propietat Immobiliària van posar en comú diferents vessants de la professió que afecten el seu dia a dia i han comentat la situació del sector actualment. També hi ha hagut temps per les anècdotes i la distensió.

En aquesta ocasió hi ha hagut molts assistents que ja van participar en la reunió de l'any passat però també s'han incorporat cares noves que no han volgut perdre l'ocasió per presentar-se als companys de professió.

Els assistents valoren molt positivament aquestes reunions, ja que els permeten crear sinergies i establir llaços entre els Agents de la Propietat Immobiliària més propers que es converteixen en oportunitats de negoci.

Los comentarios están cerrados.