Una quarantena d’Agents de la propietat Immobiliària, col·legiats i associats, s’han reunit en la primera de les trobades territorials organitzades pel Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de la província de Tarragona 

La trobada ha tingut lloc avui, dijous 16 de maig, a Salou i hi han assistit més de 40 col·legiats i associats situats a la Costa Daurada. Els professionals del sector immobiliari han pogut compartir un dinar on han tingut l'oportunitat d'intercanviar experiències sobre la situació del mercat a la Costa Daurada. Durant la trobada els Agents de la Propietat Immobiliària han posat en comú diferents vessants de la professió que afecten el seu dia a dia han intercanviat les diferents perspectives del mercat en què operen.

Les trobades territorials tenen molt bona acollida per part dels col·legiats i associats que formen part del COAPI i Associació de la Província de Tarragona. El president del COAPI i Associació, el Sr. Josep Antoni Mas ha destacat la importància d'aquestes trobades: "L'objectiu d'aquestes reunions és crear un espai de networking a través d'una agenda de reunions per establir relacions empresarials entre els assistents, crear vincles i sinergies, trobar socis potencials o noves oportunitats de negoci, entre altres coses."

Entradas relacionadas