Una seixantena d’agents de la propietat assisteixen al curs CRS organitzat pel COAPI i Associació

El curs s'ha realitzat a la seu de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Tarragona fruit del conveni de col·laboració vigent entre ambdues entitats.

Ahir es va impartir el mòdul "D" sobre el treball amb el client. El ponent en aquesta ocasió ha estat Leopold Roca, agent immobiliari de dilatada experiència i formador reconegut, ha estat Professor de Màster Immobiliari de la Universitat de Barcelona i del CEIC Centre d'estudis Immobiliaris de Catalunya entre d'altres.

La jornada l'ha obert el president del col·legi el Sr. Josep Mas Flores, recentment reescollit per liderar l'entitat una nova legislatura. Mas ha volgut donar èmfasi a la modernització de la professió i a la necessitat d'adaptar-se al mercat. És per això que el COAPI i Associació aposta per la formació continuada posant a disposició dels col·legiats i associats els cursos més actuals i tendències del món immobiliari.

Durant el curs els assistents han pogut aprendre tècniques per assolir l'èxit a l'hora de tancar una venda. S'han repassat els punts més decisius d'un procés de compravenda amb el comprador. Leopold afirma que "el més important és empatitzar amb el client i transmetre confiança". En el procés de compravenda s'han de tractar amb les objeccions del client i trobar un punt intermedi que complagui totes les parts.

El ponent també ha donat consells pràctics per desenvolupar una estratègia efectiva per realitzar les visites als immobles o per mantenir la cartera de propietats tot relacionant-ho amb el màrqueting.

Per obtenir la designació CRS els agents han de realitzar els cursos REAP. Aquests estan dissenyats en una sèrie de mòduls que s'imparteixen en diferents sessions i cobreixen els conceptes fonamentals del treball del professional immobiliari.

 

Entradas relacionadas