Uneix-te a la iniciativa solidària: Immobiliaris amb la Palma

Des del passat 19 de setembre tots els habitants de l'illa de la Palma una situació d'extrema emergència a causa de l'erupció del volcà de “Cumbre Vieja”.

Són ja més de 6.200 les persones desallotjades, i moltes més les que estan suportant diàriament entre 6.000 i 9.000 tones de diòxid de sofre (SO2), una emissió superior als 47 milions de metres cúbics de material amb lava a més de 1.075 graus de temperatura. La magnitud de la catàstrofe és superior a l'erupció del Teneguía de fa 50 anys i hi ha estimacions, amb dades del Cadastre i de satèl·lits, que indiquen que més de 1.200 edificis podrien veure's afectats, de fet, més de 1.000 edificis ja han vist com la lava se'ls emportava per davant.

Per sort, fins al dia d'avui, no cal lamentar danys personals, però, sens dubte, aquesta és una catàstrofe que afecta el patrimoni immobiliari de moltes famílies.

Per això, des del Consejo General COAPI España s'ha impulsat una iniciativa solidària on es demana la col·laboració econòmica conjunta de tots els immobiliaris davant una tragèdia que afecta a tots els ciutadans d'aquest país de forma molt directa. La catàstrofe toca especialment d'aprop el sector immobiliari ja que l'objectiu d'aquests professionals és vetllar per les solucions residencials de tots els conciutadans del país.

El compte bancari per a les aportacions econòmiques, sota el lema “ELS IMMOBILIARIS AMB LA PALMA” és: ES61 0081 0114 4100 0208 7018, es prega adjuntar el nom del titular de la donació i NIF/DNI, aquests diners seran directa i immediatament transferit íntegrament al CABILDO INSULAR DE LA PALMA (Donació Volcà).

Des del COAPI i Associació de Tarragons us animem a sumar-vos a les ja donacions inicials efectuades per diversos COAPIS i Associacions Immobiliàries de tots els llocs del país.

DESCARREGA EL COMUNICAT OFICIAL AQUÍ >>>

Entradas relacionadas