16 senyals que indiquen que és el moment de comprar

2016 és, per a molts, el moment de comprar un habitatge. A més de fixar-se en el pressupost destinat a la mateixa oa la seva ubicació, hi ha una sèrie de paràmetres que fan d'aquest any la data perfecta per començar a buscar nova casa.

1.Dinero. La recuperació del mercat immobiliari és un fet, però aquest indicador és conseqüència de la millora de les economies domèstiques.

2.Espacio. A mesura que els clients fan anys van generant una major quantitat d'objectes acumulats. Adonar-se que no es poden aglutinar en un únic habitatge és un dels primers passos per prendre la decisió.

3.Familia. Tenir fills és un dels motius principals per a canviar de casa. Si el client es troba en aquest moment de la seva vida, ha d'aprofitar la situació del mercat.

4.Nido buit. I si aquests han crescut i s'han emancipat, també, ja que ara trobarà millors ofertes per començar una nova etapa en la seva vida.

5.Barrio. Els canvis experimentats en un barri també són motiu per mudar-se, ja sigui per la decadència generada o per no comptar amb els serveis que requereix.

6.Caprichos. La vida evoluciona i, amb ella, les aficions dels clients. Que l'habitatge actual d'aquests no s'adapti a les seves noves passions també és un senyal per tenir en compte a l'hora de mudar-se.

7.Ciudad. La ciutat en la qual un posseeix un habitatge ja no resulta atractiva per als compradors, motiu pel qual si les circumstàncies ho permeten, ha de pensar en anar canviant de localitat de residència per deixar de perdre valor en el seu immoble.

8.Rehabilitación. Viure en un immoble antic pot suposar costos de manteniment elevats. És per això que mudar-se a un habitatge nou pot generar estalvis notables als clients.

9.Cocina. Si un ha començat a cuinar i el seu nou estil de vida requereix d'una cuina gran, indagar en l'actual situació del mercat immobiliari pot facilitar el canvi d'immoble.

10.Espacio infantil. El fet que els fills deixin de ser nadons pot jugar en contra dels clients, ja que aquests necessiten més espais de jocs per als nens i els seus amics.

11.Interés. L'euríbor es troba en mínims històrics i tots els indicadors mostren que, de moment, no augmentarà. Un senyal que es pot obtenir una bona oferta hipotecària.

12.Incertidumbre. Els canvis polítics també juguen en contra del mercat immobiliari, ja que si bé el preu de l'habitatge ha tocat sòl, la situació política pot afectar aquest indicador.

13.Vecinos. Viure en una comunitat comporta inconvenients, com tenir veïns amb els quals no es congenia. Donada l'actual situació del mercat, ara és un bon moment per dir-los adéu.

14.Oficina. La mobilitat laboral és un fet creixent, per aquest motiu siguin molts els clients que hagin d'abandonar les seves residències actuals per anar-se'n a viure a altres localitats, el que suposa en molts casos la venda dels seus habitatges.

15.Relaciones personals. Tenir parella i fer un pas més en la relació, començant a viure junts, pot ser un al·licient per comprar un habitatge. Tot i que dependrà del client si hipotecar sol o amb la seva mitja taronja.

16.Propósito d'any nou. Si el client ha decidit, com a objectiu del 2016, comprar-se un habitatge nou, el més convenient és que faci cas al seu instint i comenci a buscar el seu immoble ideal.

Los comentarios están cerrados.