CEPTA reconeix un any més la tasca dels API

La Confederació Empresarial de la Província de Tarragona ha reconegut un any més la labor del Agents de la Propietat Immobiliària. En la 15a edició de la Nit Empresarial, aquest col·legi ha destacat la tasca de Gil Cristià LLevat, al capdavant de Finques Brisasol. Aquest.

L’acte ha comptat amb diverses personalitats rellevants, com és el cas del president de Foment del Treball Nacional, Joaquim Gay de Montellà i el president de Repsol, Antonio Brufau, han estat alguns dels assistents a l’acte que han presidit el màxims responsable de CEPTA, J.Antoni Belmonte i l’alcalde de Salou, Pere Granados.

El bloc acadèmic de l’acte -que enguany ha acollit diverses intervencions sota el títol de Temps de lideratge- ha comptat amb les intervencions de l’economista Emili Duró la taula rodona ha comptat amb la participació i del director General d’Operacions i Finances de Port Aventura, Fernando Aldecoa i la presidenta de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada, Berta Cabré. La taula rodona ha estat moderada per la periodista Núria Solé, que ha conduït l’acte.

Entradas relacionadas