Comença la primera jornada CRS per a Agents Immobiliaris

El Col·legi i Associació d’Agents de la Propietat Immobiliària de la Província de Tarragona (COAPI) ha donat el tret de sortida a les jornades CRS per a Agents Immobiliaris. Uns cursos avançats on es desenvolupen els diferents aspectes de l’activitat comercial i de les tècniques universals de màrqueting aplicades al sector immobiliari, amb la incorporació de noves tecnologies.

El primer dels dos cursos REAP (Real Estate Advanced Practises), celebrat al Col·legi d’Advocats de Tarragona, ha estat el d’Estratègies de Negociació. Dividit en 7 temes, la jornada és un curs pràctic i útil que es pot aplicar en el dia a dia de l’agent immobiliari que compta amb els coneixements bàsics de la seva activitat professional.

Els punts tractats durant la primera de les jornades CRS han estat: Elements de negociació i models, Preparació, El primer contacte, L’entrevista d’assessorament, Motivació i posicionament, Venda de serveis i avantatges i, per tancar la sessió, el Tancament de l’operació.

Els cursos REAP estan dissenyats en una sèrie de mòduls, impartits en un dia cadascun, que cobreixen els conceptes fonamentals del treball del professional immobiliari. Un cop fets els dos cursos programats per enguany, i els dos de l’any que ve, els agents assistents obtindran la designació CRS (Council of Residential Specialists).

Entradas relacionadas