La vetllada ha servit per repassar les activitats, jornades de formació  i cursos que s'han fet durant aquest any

TARRAGONA – El Col·legi i Associació d’Agents de la Propietat Immobiliària de la Província de Tarragona (COAPI) ha celebrat, aquest divendres 17 de juny a la nit, la tradicional Nit de Gala que any rere any repassa l'activitat que s'ha dut a terme des de la institució tarragonina.

La vetllada, que s'ha celebrat al Restaurant L'Orangerie de Clos Barenys, ha estat presidida pel Delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, el sr. Oscar Peris, el president del COAPI, el sr. José Antonio Mas, i el president de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Tarragona, el sr. Manel Albiac. També han assistit a l'acte diferents personalitats de la Junta Directiva del COAPI Tarragona.

Durant el transcurs de l'acte, conduït per la periodista tarragonina Sílvia Petit i pel televisiu José Corbacho, s'ha projectat un audiovisual per repassar tota la feina feta aquests últims dotze mesos des del Col·legi. Així, entre altres activitats, s'han pogut veure les jornades de l'Aula de Formació, el cursos CRS,  les signatures de convenis amb altres institucions de la demarcació, la presentació del Tribunal de l'Arbitratge i la col·laboració amb la Càtedra de l'Habitatge de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Per finalitzar l'acte, s'ha procedit a l'entrega dels diplomes a tots els Apis que han assistit a les diferents jornades de formació que s'han dut a terme enguany i, també, als nous agents immobiliaris de la demarcació. Així mateix, la vetllada ha servit per homenatjar al Sr. Joan M. Roig Ferré, a qui se li ha concedit el Guardó a la Trajectòria Professional del Col·legi i Associació d’Agents de la Propietat Immobiliària de la Província de Tarragona.

Com a cloenda de la nit, tots els assistents han pogut gaudir d'un refrigeri als jardins del restaurant vila-secà.

Entradas relacionadas