Col·legi

17/02/2014
La Sra. Anna López, Coordinadora de Ventes d’Anuntis-Segunda mano i el Sr. Gil Cristià, President del COAPI de Tarragona han signat aquest nou acord de col•laboració.
  
07/02/2014
El president del Col•legi Gil Cristià i el Director de Càritas Diocesana, Francesc Roig s’han compromès a afrontar plegats la difícil situació social de la manca d’habitatges per a gent necessitada
El Col•legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de la província de Tarragona ha signat avui un conveni de col•laboració amb Càritas Diocesana de Tarragona, mitjançant el qual es vehicularan els mecanismes necessaris per a l’assessorament i gestió immobiliària en el projecte Habitatge a través d’una xarxa d’Agents col•legiats voluntaris.
  

Formació

Esdeveniments

AnunciosActualidad

Pròxims Esdeveniments

Notícies del Sector

27/01/2015
La signatura de noves hipoteques per a la compra d'un habitatge va créixer al novembre el 14,2%, el sisè mes consecutiu a l'alça, encara que cada vegada amb menys força, ja que a l'octubre van augmentar el 18% i al setembre, el 29,8 %.
26/01/2015
El 19% dels inversors enquestats mostra les seves esperances en el totxo
El sector immobiliari recupera l'optimisme per al 2015, un any que estarà protagonitzat pels fons 'core', que són els que inverteixen a llarg termini i busquen una major seguretat, segons l'informe 'Tendències', elaborat per la consultora immobiliària CBRE.
23/01/2015
L'evolució del preu de l'habitatge nou experimenta encara variacions negatives, però la caiguda és sensiblement inferior a la que s'apreciava fa un any en les mateixes dates. Durant el segon semestre els preus pràcticament no han experimentat variació en relació als que s'observaven en la primera meitat de l'any. La variació anual en el preu de l'habitatge usat manté la tendència lleugerament ascendent ja observada en el trimestre passat, però menys acusada de la qual s'apreciava fa tres mesos.