Col·legi

08/07/2014
La Fundació Universitat Rovira i Virgili i el Col•legi d’Agents de la Propietat Immobiliària de la província de Tarragona han signar de nou el contracte per a la realització d’accions formatives.
  
16/05/2014
Les jornades s’emmarquen en el nou programa de formació que ha iniciat el COAPI Tarragona, un format que permetrà que els agents immobiliaris de la demarcació rebin una formació sobre els temes referents a la seva activitat comercial. El cicle consta de quatre jornades, dividida cadascuna d'elles en dues ponències. Les tres jornades restants seran el proper 27 de juny, el 17 d’octubre i el 28 de novembre.
  
31/03/2014
Finques Gomis, guardonada Nit Empresarial 2014
Prop de 700 persones es van aplegar aquest divendres 28 de març al recinte Fira Reus per assistir a la Nit Empresarial 2014, la reunió del teixit empresarial de les comarques de Tarragona.
  
23/03/2014
PRIMERA EDICIÓ DEL CURS D'AGENT IMMOBILIARI I GESTIÓ DE LA PROPIETAT
Al Centre de Formació Permanent de la Fundació de la Universitat Rovira i Virgili ha acollit aquest matí l'acte de cloenda de la Primera Edició del Curs d'Agent Immobiliari i Gestió de la Propietat, que s'ha desenvolupat juntament amb el COAPI de Tarragona.
  
19/03/2014
Els API seran col·laboradors de Bankia
La junta de govern del Col•legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de la Província de Tarragona ha mantingut diverses reunions amb l’entitat financera Bankia per tal que els col•legiats puguin gestionar la comercialització i la venda dels Actius Immobiliaris d’aquesta entitat. Per aquest motiu el Palau Firal i de Congressos de Tarragona ha acollit aquest dimecres, dia 19, la reunió informativa que el Departament de Gestió de Mediadiors de Bankia ha ofert als membres del COAPI.
  
17/02/2014
La Sra. Anna López, Coordinadora de Ventes d’Anuntis-Segunda mano i el Sr. Gil Cristià, President del COAPI de Tarragona han signat aquest nou acord de col•laboració.
  
07/02/2014
El president del Col•legi Gil Cristià i el Director de Càritas Diocesana, Francesc Roig s’han compromès a afrontar plegats la difícil situació social de la manca d’habitatges per a gent necessitada
El Col•legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de la província de Tarragona ha signat avui un conveni de col•laboració amb Càritas Diocesana de Tarragona, mitjançant el qual es vehicularan els mecanismes necessaris per a l’assessorament i gestió immobiliària en el projecte Habitatge a través d’una xarxa d’Agents col•legiats voluntaris.
  
16/01/2014
Es renova el conveni de serveis que es va implantar per primer cop l’any 2008
El Sr. Christopher Bunzl, Director General de la Mútua de Propietaris i el Sr.Gil Cristià, President del Col·legi han signat l’acord pel qual els API poden posar a disposició dels seus clients-propietaris una cobertura que garanteix el cobrament del lloguer dels pisos i una adequada selecció dels llogaters.
  

Formació

25/02/2014
El Sr. Eduard Huguet Palouzie, Responsable de Grans Comptes de la Mútua de Propietaris, ha explicat les característiques del producte
Mútua de Propietaris i Col·legi van signar fa uns dies un acord pel qual els API poden posar a disposició dels seus clients-propietaris una cobertura que garanteix el cobrament del lloguer dels pisos i una adequada selecció dels llogaters.
12/11/2013
Una dotzena d'Agents han assistit al curs de Tortosa
Un total de 12 APIS han assisitit a la 5ena. edició del Curs de valoracions a Tortosa aquest mes de novembre. El Sr. Josep Blanquet, Enginyer Tècnic Agrícola i Agent de la Propietat Immobiliària ha tractat la particularitat de les Valoracions de Finques Rústiques.
07/11/2013
El COAPI ofereix una segona edició de rus bàsic
Més d’una desena d’agents de la propietat assisteixen a la segona edició del curs de rus bàsic que ha tornat a oferir el COAPI de Tarragona davant l’èxit del darrer curs i l’augment de la demanda de formació en aquesta llengua entre els col•legiats.
21/10/2013
El Curs D’Agent Immobiliari i Gestió de la Propietat organitzat pel COAPI de Tarragona i impartit per la Universitat Rovira i Virgili va començar aquest dissabte amb un gran èxit d’assistència, un total de 35 inscrits.
19/10/2013
Curs d'Agent Immobiliari i Gestió de la Propietat
Aquest proper 19 d’octubre comença el curs d’Agent Immobiliari i Gestió de la Propietat, formació homologada per a nous professionals del sector immobiliari que volen formar part de la nova Associació d’Agents Immobiliaris de Tarragona, d’acord amb el previst en la Llei 18/2007.

Esdeveniments

AnunciosActualidad

Pròxims Esdeveniments

Notícies del Sector

22/07/2014
Encara tenim a "beceroles" la Llei 1/2013, de 14 de maig, de mesures per reforçar la protecció dels deutors hipotecaris, que es va publicar després de la sentència dictada pel TJUE en el cas aziz, de 14 de març de 2013, i europa ens ha tornat a donar un nou "rebolcada", amb la seva sentència dictada el passat 17 de juliol, pel procediment accelerat
22/07/2014
La presidenta de Sareb, Betlem Romana, advoca per potenciar una política de lloguer d'edificis sencers perquè és "més eficient" i es dirigeix cap a un altre tipus d'inversor
21/07/2014
El Govern va donar llum verda divendres passat per posar en marxa el pla d'ajuda al lloguer aprovat a l'abril de 2013 i que caduca el 2016 per facilitar l'accés a l'habitatge als col · lectius més desfavorits i donar sortida a l'estoc.
18/07/2014
La producció d'aquesta activitat es dispara fins a el 42,4% en taxa interanual La xifra espanyola, molt per sobre del registrat en l'Eurozona (3,5%) ia la UE (3,2%)
14/07/2014
Estadística del Consell General del Notariat
El mercat de l'habitatge continua estirant i un mes més registra un increment de la compravendes. Encara que, això sí, a un preu més, posant-se de manifest que l'ajust continua (més moderadament). Segons l'estadística dels notaris de maig, durant mes de maig es van tancar 29.966 transaccions de cases, un 1,4% més que en el mateix període de 2013-el percentatge escala al 5,1% corregint l'estacionalitat-. A més, aquestes operacions reflecteixen una baixada mitjana dels preus del 4,5%, fins als 1.2
10/07/2014
El concurs convocat per a la gestió dels 50.000 milions d'euros en immobles i préstecs amb col · lateral immobiliari que té en balanç Sareb, ha començat, i una desena de coneguts servicers han presentat a la Sareb seva disposició i capacitats per quedar-se amb la gestió d'alguns dels paquets d'actius que surten a concurs.
09/07/2014
La reforma fiscal que va presentar el Govern elimina les correccions monetàries i els coeficients d'abatiment que s'apliquen en l'IRPF a les plusvàlues generades per la venda d'habitatges. La mesura encarirà la factura fiscal a partir del 2015 per als contribuents que venguin pisos, especialment si van ser adquirits abans de 1994. Cinco Días ha elaborat un simulador per calcular la diferència fiscal entre vendre un habitatge avui i fer-ho a partir de gener de 2015.
05/07/2014
L’Assemblea General de Fepime, de la que forma part l'AEBALL, ha escollit a María Helena de Felipe Lehtonen com a nova presidenta de l’entitat en substitució d’Eusebi Cima, que ha estat al capdavant de la institució els darrers mandats.