TITULAR

31/03/2014
Finques Gomis, guardonada Nit Empresarial 2014
Prop de 700 persones es van aplegar aquest divendres 28 de març al recinte Fira Reus per assistir a la Nit Empresarial 2014, la reunió del teixit empresarial de les comarques de Tarragona.

Col·legi

03/04/2014
Presentació de la nova versió de Inmofactory
S'ha realitzat una sessió pràctica sobre el nou programari de gestió immobiliari Inmofactory
  
23/03/2014
PRIMERA EDICIÓ DEL CURS D'AGENT IMMOBILIARI I GESTIÓ DE LA PROPIETAT
Al Centre de Formació Permanent de la Fundació de la Universitat Rovira i Virgili ha acollit aquest matí l'acte de cloenda de la Primera Edició del Curs d'Agent Immobiliari i Gestió de la Propietat, que s'ha desenvolupat juntament amb el COAPI de Tarragona.
  
19/03/2014
Els API seran col·laboradors de Bankia
La junta de govern del Col•legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de la Província de Tarragona ha mantingut diverses reunions amb l’entitat financera Bankia per tal que els col•legiats puguin gestionar la comercialització i la venda dels Actius Immobiliaris d’aquesta entitat. Per aquest motiu el Palau Firal i de Congressos de Tarragona ha acollit aquest dimecres, dia 19, la reunió informativa que el Departament de Gestió de Mediadiors de Bankia ha ofert als membres del COAPI.
  
17/02/2014
La Sra. Anna López, Coordinadora de Ventes d’Anuntis-Segunda mano i el Sr. Gil Cristià, President del COAPI de Tarragona han signat aquest nou acord de col•laboració.
  
07/02/2014
El president del Col•legi Gil Cristià i el Director de Càritas Diocesana, Francesc Roig s’han compromès a afrontar plegats la difícil situació social de la manca d’habitatges per a gent necessitada
El Col•legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de la província de Tarragona ha signat avui un conveni de col•laboració amb Càritas Diocesana de Tarragona, mitjançant el qual es vehicularan els mecanismes necessaris per a l’assessorament i gestió immobiliària en el projecte Habitatge a través d’una xarxa d’Agents col•legiats voluntaris.
  
16/01/2014
Es renova el conveni de serveis que es va implantar per primer cop l’any 2008
El Sr. Christopher Bunzl, Director General de la Mútua de Propietaris i el Sr.Gil Cristià, President del Col·legi han signat l’acord pel qual els API poden posar a disposició dels seus clients-propietaris una cobertura que garanteix el cobrament del lloguer dels pisos i una adequada selecció dels llogaters.
  
13/06/2013
Formar part de l’Associació permetrà regularitzar la situació de l’exercici de professionals i immobiliàries que operen en el sector
Comença l’activitat a la nova Associació d’Agents Immobiliaris que dóna cabuda absolutament a tots els professionals del sector immobiliari, sense necessitat de col•legiació i que permet regularitzar la situació de molts professionals.
  
03/06/2013
Els API han votat en Assemblea General constituir una nova Associació d’Agents Immobiliaris per a donar cabuda aquells professionals del sector immobiliari no col•legiats
L’Assemblea General que el Col•legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària de la província de Tarragona celebra anualment ha tingut enguany un caire extraordinari, on a més dels punts ordinaris de l’ordre del dia en quant a donar compte de les despeses de l’exercici anterior i els pressupostos del present, s’han aprovat l’adequació de l’Estatut del Col•legi a la nova normativa i s’ha aprovat la constitució d’una nova Associació d’Agents Immobiliaris i els Estatuts que la regiran.
  
30/05/2013
Hi haurà període d'al·legacions per al Pla Director de les Terres de l'Ebre
Entre d’altres aspectes, les cases de camp ja no hauran d’estar viculades a explotació agrícola, les existents no caldrà que estiguin vinculades a un primer habitatge principal de propietat, però les noves si.
  

Formació

25/02/2014
El Sr. Eduard Huguet Palouzie, Responsable de Grans Comptes de la Mútua de Propietaris, ha explicat les característiques del producte
Mútua de Propietaris i Col·legi van signar fa uns dies un acord pel qual els API poden posar a disposició dels seus clients-propietaris una cobertura que garanteix el cobrament del lloguer dels pisos i una adequada selecció dels llogaters.
12/11/2013
Una dotzena d'Agents han assistit al curs de Tortosa
Un total de 12 APIS han assisitit a la 5ena. edició del Curs de valoracions a Tortosa aquest mes de novembre. El Sr. Josep Blanquet, Enginyer Tècnic Agrícola i Agent de la Propietat Immobiliària ha tractat la particularitat de les Valoracions de Finques Rústiques.
07/11/2013
El COAPI ofereix una segona edició de rus bàsic
Més d’una desena d’agents de la propietat assisteixen a la segona edició del curs de rus bàsic que ha tornat a oferir el COAPI de Tarragona davant l’èxit del darrer curs i l’augment de la demanda de formació en aquesta llengua entre els col•legiats.
21/10/2013
El Curs D’Agent Immobiliari i Gestió de la Propietat organitzat pel COAPI de Tarragona i impartit per la Universitat Rovira i Virgili va començar aquest dissabte amb un gran èxit d’assistència, un total de 35 inscrits.
19/10/2013
Curs d'Agent Immobiliari i Gestió de la Propietat
Aquest proper 19 d’octubre comença el curs d’Agent Immobiliari i Gestió de la Propietat, formació homologada per a nous professionals del sector immobiliari que volen formar part de la nova Associació d’Agents Immobiliaris de Tarragona, d’acord amb el previst en la Llei 18/2007.
26/06/2013
Aquest mes de juny ja han canviat les condicions contractuals
Davant la entrada en vigor el passat 6 de juny de la nova llei de Mesures de Flexibilització i Foment del Mercat de Lloguer d’Habitatges, el COAPI de Tarragona va organitzar una xerrada informativa de la mà de l’Assessora jurídica del COAPI de Tarragona, Sara Blanco.
04/06/2013
La valoració és una funció pròpia de tot agent immobliari
Davant la gran demanda per part dels mateixos col•legiats, el COAPI de Tarragona va decidir impartir un curs sobre valoracions immobiliàries, les quals són una funció pròpia de tot Agent de la Propietat Immobiliària que va començar aquest dimarts i que està tenint un gran èxit.

Esdeveniments

11/07/2013
El lloc de la celebració va ser, com a nova ubicació, en el marc incomparable del Centre de Convencions La Boella, amb un gran èxit d’assistència
Davant de 250 col•legiats i després de veure un vídeo sobre els cursos i reunions del Col•legi d’Agents de la Propietat Immobiliària al llarg d’aquests darrers anys, el Sr.Hèctor Guash, Vice-President, va obrir la nit presentant al convidat d’honor, l’economista mediàtic, el Sr. Gay de Liébana, qui va fer una presentació molt amena i participativa sobre l’anàlisi de la realitat econòmica actual.
11/07/2013
L'11 de juliol el COAPI de Tarragona farà la trobada col·legial a La Boella
El Col•legi d’API de Tarragona ja ho té tot a punt per celebrar la Nit de Gala 2013, que tindrà lloc aquest pròxim dijous 11 de juliol al centre de Convencions La Boella, a partir de dos quarts de vuit de la tarda, hora de recepció de totes les col•legiades i els col•legiats.
17/05/2013
Uns 150 APIS s'hauran aplegat en les reunions de zona
Aquesta trobada va tancar amb èxit de participació el seguit de reunions territorials que el COAPI ha estat celebrant des del mes de març a Torredembarra, Tortosa, Reus, Salou i Tarragona.
06/05/2013
Divendres passat es va celebrar a Salou una nova trobada col•legial dels API de la Costa Daurada amb membres de la Junta de Govern del col•legi per a compartir temes sobre el futur i el creixement de la institució.
19/04/2013
Un dinar-reunió per a parlar sobre el futur del Col·legi a la zona
Reus va acollir un any més una trobada col·legial dels API del Camp de Tarragona, de les comarques de l’alt Camp, Baix Camp i Conca de Barberà amb membres de la junta de Govern del col·legi per a compartir temes sobre el futur i el creixement de la institució.

AnunciosActualidad

Pròxims Esdeveniments

Notícies del Sector

16/04/2014
Segons el Banc d'Espanya, el 2013 la inverisón arribar als 6.453.000 d'euros, el major import registrat en els últims 9 anys i el 16% més que el 2012
Enfront de la pèrdua de poder adquisitiu de la societat espanyola i les dificultats d'accés al crèdit , la gana dels estrangers per actius a Espanya ha anat en augment en els últims quatre anys , especialment tenint en compte l'ajust de preus del sector immobiliari espanyol i l'oportunitat que representa enfront d'altres països europeus
15/04/2014
Les diferents estadístiques sobre el mercat immobiliari elaborades pel Ministeri de Foment , l'INE o els notaris presentades a finals d'any tenien un denominador comú : els preus de l'habitatge van tancar 2013 amb el seu sisè any de caiguda , amb una depreciació del 36% des màxims i amb un sector en mínims d'activitat i ocupació . El que segueix sent una incògnita , que ni els propis analistes del sector s'atreveixen a respondre , és si s'ha tocat fons o si el deteriorament de l'habitatge contin
15/04/2014
La línia permet demanar préstecs d'entre 10.000 i 100.000 euros a 5 anys amb dos de carència inclosos
La Generalitat impulsa, a través de l'Institut Català de Finances (ICF), una línia de finançament per un valor total de 24 milions d'euros destinada a emprenedors, autònoms i comerços. En un comunicat, el Departament d'Empresa i Ocupació ha precisat que és el tercer any que s'activa aquesta línia de finançament, i que l'any passat es van formalitzar 383 operacions per valor de 21,6 milions d'euros.
14/04/2014
El nombre de transaccions creix un 39,8%, fins 26.602, i els preus pugen un 0,6%.
El nombre de transaccions creix un 39,8%, fins 26.602, i els preus pugen un 0,6%. Els notaris parlen de normalització de les xifres després de la finalització de la deducció. El nombre de noves hipoteques per a l'adquisició d'habitatge es reactiva el 35,9%. Les dades podrien estar anticipant un canvi de tendència o fi de l'espiral depressiva.
14/04/2014
El Consell de Ministres ha aprovat avui un avantprojecte de la Llei Hipotecària que té per objectiu facilitar l'intercanvi de dades immobiliaris entre el Registre de la Propietat i el Cadastre.
A la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, ha explicat que la coordinació de la informació és fonamental per identificar immobles.
04/04/2014
una nova etapa caracteritzada per l'arribada de grans inversors
El sector immobiliari espanyol viu des de mitjans de 2013 una nova etapa caracteritzada per l'arribada de grans inversors , cosa inèdita des de pràcticament l'any 2008 . La qüestió és si aquesta etapa serà fugaç o si podrà mantenir l'activitat en el mercat durant uns quants anys més .