50 professionals del sector immobiliari de la província de Tarragona participen en el curs del COAPI sobre planificació de negoci

El curs forma part d'una sèrie de programes de formació per a l'obtenció del títol d'especialista en el sector residencial, RSC, organitzats pel Col·legi Oficial d'Agents de la Propietat Immobiliària de Tarragona.

El curs, celebrat el passat 26 d'octubre, estava dedicat a la planificació del negoci. En aquesta formació REAP (Real Estate Adanced Practises) es van impartir tècniques de planificació i execució que segueixen un model d'èxit gestat als EEUU. El seguit de cursos que ofereix el COAPI als col·legiats, associats i agents durant l'any estan oberts a tots els professionals del sector.

Els cursos REAP estan dissenyats en una sèrie de mòduls que s'imparteixen en diferents sessions i cobreixen els conceptes fonamentals del treball del professional immobiliari. Un cop finalitzats tots els cursos els agents assistents obtindran la designació CRS (Council of Residential Specialists).

Els punts tractats van aprofundir en la definició d'objectius, l'anàlisi de la situació del negoci, la definició clara de la missió de l'empresa i l'anàlisi pressupostari de les diferents despeses del negoci. L'objectiu final pretén dotar als assistents de coneixements que els permetran augmentar la competitivitat de les seves empreses.

Els assistents al curs, que es va celebrar al Palau de Congressos de Tarragona, fan una valoració positiva de la jornada on destaquen l'aplicació pràctica dels coneixements adquirits i afirmen que "el curs ens permetrà oferir un millor servei i amb més garanties per als nostres consumidors."

Al centre, José Antonio Mas Flores, president del COAPI Tarragona

El president del COAPI José Antonio Mas Flores afirma que "des del col·legi apostem per la formació de qualitat perquè els nostres col·legiats i associats tinguin accés a les tècniques més innovadores per assolir els seus objectius. En el nostre sector és de vital importància una actualització i renovació constant per ser capaços de ser proactius davant els canvis en el mercat immobiliari."

 

 

 

 

 

 

Entradas relacionadas