75 aniversari coapi

75è aniversari del Col·legi d’Agents de la Propietat Immobiliaria de Tarragona

Avui, 28 de maig, celebrem una fita molt especial: el 75è aniversari de la fundació del nostre estimat Col·legi d'Agents de la Propietat de Tarragona. Aquesta data marca un moment significatiu en la nostra història, i volem compartir aquest esdeveniment amb tots vosaltres.

Fa 75 anys, sota el lideratge del nostre primer president, Higinio Segú Batet, es va establir el Col·legi amb la missió de representar i defensar els interessos dels agents de la propietat immobiliària de la nostra regió. Des de llavors, hem crescut i evolucionat, adaptant-nos als canvis del sector i treballant incansablement per oferir serveis de qualitat, assessorament i formació contínua als nostres membres. 

Al llarg d'aquests anys, hem viscut moments de gran satisfacció i també reptes que hem afrontat amb determinació i professionalitat. La nostra força radica en la dedicació i compromís de tots els col·legiats que, amb la seva feina diària, contribueixen a l'enfortiment i prestigi de la nostra professió. Junts, hem aconseguit establir estàndards ètics i professionals que ens distingeixen i ens donen credibilitat davant la societat.

Entradas relacionadas