Conclou amb èxit el primer Taller de fotografia immobiliària amb smarthphone organitzat pel Col·legi i Associació d’Agents de la Propietat de Tarragona

La gran resposta dels professionals del sector ha fet que el COAPI i Associació ja hagi programat una nova edició del curs pel 24 d’abril

Aquest divendres 14 de febrer ha tingut lloc la primera edició del "Taller de fotografia immobiliària amb smarthphone" organitzat pel COAPI i Associació de Tarragona. El curs s'ha presentat en un format diferent de l'habitual, de caràcter pràctic i amb atenció personalitzada els assistents han pogut posar en pràctica la part teòrica a les instal·lacions de l'Estudi Fotogràfic de Tarragona. El taller l'ha impartit Joan Roig, docent i expert en fotografia d'arquitectura i immobiliària amb més de trenta anys d'experiència en el sector.

La formació ha tingut una gran acollida entre els Agents de la Propietat Immobiliària i va omplir totes les places disponibles en el moment d'obrir les inscripcions fent que moltes peticions es quedessin fora. El COAPI i Associació de Tarragona ja ha programat una nova edició del curs el dia 24 d'abril perquè els col·legiats i associats que ho desitgin puguin inscriure's.

En les primeres hores del matí s'han desenvolupat aspectes teòrics com les característiques tècniques dels smarthphones, les aplicacions per editar fotografies i les tècniques a l'hora de disparar per tal que la fotografia obtinguda potenciï les possibilitats d'una casa o espai.

Durant la pausa per dinar els assistents han pogut gaudir d'un ambient distès amb els companys de professió i han aprofitat aquest espai de networking per compartir experiències i oportunitats de negoci. El president de l'entitat, José Antonio Mas, també ha compartit l'àpat amb els assistents al taller i ha pogut copsar la bona acollida que ha tingut aquesta primera edició del taller entre els col·legiats i associats.

Després del dinar s'ha dut a terme la part pràctica del taller per aplicar tots els conceptes a casos reals i fer servir les aplicacions d'edició per obtenir fotografies professionals d'immobles reals.

Al taller han assistit professionals de tota la província de Tarragona que han fet una valoració molt positiva d'aquest tipus de formacions. La Sra. Meritxell Agustí de 77 Arquitectura Tècnica afirma: "A diferència de les altres formacions aquesta ha estat molt amena i divertida. Li podem treure molt de profit en el dia a dia, a partir d'ara serem més crítics a l'hora d'escollir i fer una fotografia." La Sra. Emma Monlleó de Finques Tarragona destaca la practicitat del taller i indica que "ara tenim més coneixements sobre fotografia immobiliària i això fa que es vulgui aprofundir encara més en el tema". Per la seva banda el Sr. Gonzalo Julbe qualifica el curs d'idea innovadora, que respon a una necessitat del sector per presentar millor els immobles. Puntualitza que caldrà invertir temps per assimilar tots els conceptes i aprofundir en els coneixements que han posat al seu abast.

Entradas relacionadas