Una cinquantena de col·legiats i associats participen en el curset de formació sobre la Borsa Immobiliària del COAPI i Associació de Tarragona

Els Agents de la Propietat de Tarragona van assistir dilluns 22 d’octubre a un curs pràctic per adquirir tots els coneixements necessaris per a fer ús d’aquesta eina que el Col·legi i Associació posa a disposició dels seus afiliats. La formació es va desenvolupar al Palau de Congressos de Tarragona.

La Borsa Immobiliària és un servei que ofereix el COAPI i Associació a tots els agents immobiliaris per compartir de forma senzilla immobles i demandes amb els altres associats o col·legiats, generar cites online entre els mateixos, imprimir fitxes d'immobles i enviar seleccions d'immobles per correu electrònic als clients i publicar-los a la seva web.

La borsa immobiliària permet creuar automàticament els immobles amb les demandes disponibles pròpies i d'altres agències, que les seves característiques coincideixin amb les de l'immoble seleccionat. Cada API podrà registrar les demandes i immobles dels seus clients i s’enviarà un mail d'avís a totes les agències immobiliàries amb demandes coincidents, indicant-los que hi ha un immoble nou que es creua amb les seves demandes actives.

Una vegada més el COAPI i Associació de Tarragona aposta per donar serveis de qualitat adaptats a l’evolució del mercat per a fer que els seus col·legiats i associats puguin augmentar la seva competitivitat i professionalitat.

Entradas relacionadas