La Sra. Sandra Larraz impartint el curs CRS del COAPI i Associació

El COAPI i Associació de Tarragona dona el tret de sortida de les formacions 2023 amb el curs CRS-Sira “Equipos de Élite”

El divendres 27 de gener s'ha celebrat la primera jornada formativa de l'any organitzada pel Col·legi d'Agents de la Propietat i Associació de la província de Tarragona. En aquesta ocasió s'ha realitzat el curs CRS - SIRA Equips d'Èlit impartit per l'instructora experta, la Sra. Sandra Larraz. Larraz a més de liderar la seva agència és Instructora-Formadora de Sira-CRS Spain i conferenciant en congressos i webinars nacionals i internacionals.

El president del COAPI i Associació, el Sr. José Antonio Mas Flores, ha dirigit unes paraules a tots els assistents abans d'iniciar-se el curs. Ha volgut aprofitar l'ocasió per agrair a tots els col·legiats i associats la confiança dipositada en la seva junta per seguir al capdavant de l'entitat una legislatura més.

Sota la premissa "Converteix al teu equip en el més productiu de la zona." En el curs s'han desenvolupat els consells i conceptes necessaris per establir una guia que permeti desenvolupar l'estratègia de l'agència immobiliària i la de cada equip de forma personalitzada.

La Sra. Sandra Larraz afirma que “El valor més gran de les empreses són les persones que formen part d'ella”. Un bon líder, dona exemple, inspira i el seu màxim objectiu és veure créixer als teus agents. Per a això ha de dissenyar una estratègia personalitzada amb cada agent que fins i tot sostenint-se en unes bases generals comunes per a tots se centri de forma personalitzada en uns pilars com ara la marca personal, la formació, la generació de contactes, que accions realitzar diàriament dins d'una metodologia i que eines són necessàries que l'ajudin per a ser el més productiu i eficient possible.

El curs CRS dirigit als professionals del sector finalitza amb una avaluació que es du a terme via web per assegurar que tots els continguts s'han comprés correctament accedint així a la superació amb èxit del curs.

Entradas relacionadas